The Ultimate Guide To penipuan qnet



coz my friend introduce me to interview for that element time knowledge entry. He claimed he perform for this company before and have the salary…

…kita sendiri boleh menilai mana yang betul dan mana yang x betul…jd saya nasihatkan x perlu la nk bergaduh sesama sendiri…nasi dah jadi bubur…jika kita be part of jugak, maknanya kita berani ambil dan tanggung risiko, betul tak?…jd x perlu nk grievance banyak2…sendiri mau ingat…

Beberapa mangsa membuat dakwaan itu selepas yakin mereka adalah sebahagian daripada five,000 pelabur yang ditipu oleh sebuah syarikat perkhidmatan penyumberan luar perniagaan (BPO) yang beroperasi di sebuah pejabat di Jalan Tun Razak di sini.

based upon information from IRB last 12 months En Wan Ariffin just compensated about RM400 individual tax… tak kan MD coulomb gaji ciput sgt… and make sure Wan Ariffin tak de value ape2 utk coulomb selain dr dummy, sbb sign-up firm atas nama die pun tak de….

Will see if I may make One more appointment with them and take a look at the agreement. Pls retain us posted if you will discover any new particulars, truly recognize it.

If we don’t rise up and be counted right now,we've been indirectly Making it possible for these ppl to tear OFF innocent individuals like YOU and me!!!

three) They also have new department in bukit tinggi, klang. A short while ago opened three months ago. They explained bought An additional department in rawang. if they want to tipu us, then why they open up new branches and make individuals practical to accessibility?

I have wrote an e mail to Lender Negara to secure a clarification from them pertaining to to the above mentioned plan, they informed me that any firm that have a $$ deposit from the customer without the need of license, this enterprise are look at working towards an illegal action and want to report back to Lender Negara promptly. “It’s all your decision” I just share my facts to all of u.

for me, i also hv find out how to learn this work to achieve further cash flow from it.. soon or later i will let u go to website all know. move forward. dun consider a long time to Feel and remain and do very little! u are losing your time.

I guess there’s plenty and plenty of revenue associated here and the greater part has misplaced The cash..pls share your views..

my cousin dah masuk two tahun buat kerja nie and payment also great ..dia ada 25 akau tak silap saya coz she is dwelling wife. masuk sikit2 . Mula2 dua just after dia dapat pulangan masuk lagi 3 tunggu samapi dapat pulangan dah include duit yang keluar utk register and masuk lagi ..so u all akan tak rasa rugi coz dah protect duit sign-up u all. so after this kalau nak masuk i beri pendapat siapa yg berani tak danger buatlah macam tu so tak terkilan sangat and let's pray jointly hope absolutely nothing materialize. And could be can request coulomb return back your hard earned money yg tak nak masuk tu. I if diorang teruskan operasi spt biasa ..i nak teruskan tetapi sedikit2. I Berani register and berani tanggung. All of this mmg ada danger.

Orang suka mengejar secangkir kopi, entah itu di kafe atau saat istirahat sejenak dari rapat atau seminar, karena ini merangsang energi yang dapat kita tuangkan ke read this post here dalam interaksi sosial.

(missing in motion). En. Zakaria ckp dia da keje dgn coulomb four thn, n dia sndiri buka 40 account bln May perhaps lps. Dia check Maybank account Coulomb & dia bgtau kt adik Een duit million msh ader lg dlm account coulomb.

bhd by now operate absent and cheat us all then y izzit in the meddia nonetheless is simply in kosmo paper Why don't you tv3 or bernama information or even star and nst papers??? any remark??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *